Services

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach kijk ik naar uw huidige leefstijl en gaan we in overleg hoe u deze kunt aanpassen om meer energie te krijgen en een balans te vinden tussen de dingen die moeten en die u graag wilt doen.

Gewichtsconsulent

Als gewichtsconsulent doen we onderzoek naar uw eetpatroon in combinatie met de hoeveelheid beweging die u per dag heeft. Afvallen of aankomen doet u op een gezonde manier.


Groepslessen Sport

In de groepslessen sport je buiten in groepen van maximaal 12 personen. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen en ontspanningsoefeningen.


Intakegesprek Leefstijl Coach/Gewichtsconsulent

Ben je benieuwd of ik u als Leefstijl Coach of als Gewichtsconsulent kan helpen. Plan dan een intakegesprek. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend en gratis.


MindfulRun4kids

In 4 lessen van 1 uur leren kinderen en jongeren tijdens de Mindful Run 4 kids met aandacht aanwezig te zijn in het moment. Er wordt geoefend in het opmerken en ervaren van hun binnenwereld, zoals gedachten en gevoelens. Mindfulness helpt kinderen en jongeren om tot rust te komen en leert ze om gaan met de vele prikkels van deze tijd.

De training is geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 11 jaar en jongeren van 12 tot 18 jaar. Het programma wordt uiteraard aangepast op het niveau van de deelnemers.